Beylikdüzü'nde iş yerine silahlı saldırı: 2 kişi tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Beylikdüzü'nde bir iş yerine yapılan silahlı saldırının ardından polis operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili 3 ruhsatsız silah da ele geçirildi.

Beylikdüzü'nde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırının ardından başlatılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden ikisi tutuklandı.

SALDIRININ ARDINDAN OPERASYON
Olay, 14 Ocak tarihinde Beylikdüzü'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, saldırganların kimliğini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelilerin kimlikleri belirlendi ve 17 Ocak tarihinde operasyon düzenlendi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI ELE VERDİ
Düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili olduğu değerlendirilen 3 adet ruhsatsız silah da ele geçirildi. İş yerine gerçekleştirilen silahlı saldırı anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırganların iş yerine gelerek ateş açtığı ve ardından olay yerinden kaçtığı görülüyor.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, 1'İNE ADLİ KONTROL
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.
Bakmadan Geçme
Fatih'teki döviz bürosu saldırısında 12 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kağıthane'de avukata yapılan silahlı saldırıda 2 kişi tutuklandı
Diyarbakır'da cipene silahlı saldırı: 2 yaralı, 2 gözaltı
Soner Yılmaz, Beşiktaş'ta silahlı saldırıda yaralandı
Batman'da silahlı saldırıya ilişkin üç kişi tutuklandı
Küçükçekmece'de kuyumcuya silahlı saldırı gerçekleştirildi
