Beyoğlu'nda berber dükkanında fön çektiren kişi evine saldırıya uğradı
Beyoğlu'nda bir berber dükkanında fön çektiren Servet B., ödeme yapmaması üzerine saldırıya uğradı. Evinin camları kırıldı, polis olaya müdahale etti.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, eniştesinin berber dükkanında saçına fön çektiren Servet B. (24), ödeme yapmadığı gerekçesiyle saldırıya uğradı.

İlk tartışma dükkan içinde başladı
Servet B., iddialara göre berber dükkanında fön çektirip jöle sürdükten sonra Ferhat O. ile arasında ücret ödemesi nedeniyle bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ferhat O., 12 kişiyle birlikte Servet B.’nin evine taş ve sopalarla saldırdı. Olay sonucu iki evin camları kırıldı ve 13 şüpheli gözaltına alındı. Ancak ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

Evine saldıran kalabalık grup
Servet B., olayın ardından ifadesinde, “Eniştemin dükkanına gidip fön çektirdim. Ücret tartışması yüzünden aramızda gerginlik oldu. Eniştemin kardeşi Vahit, 'Bekleyin, herkesin ifadesini alacağım' diyerek evimizi bastı” dedi. 9 Ağustos'ta Vahit O. ile birlikte 15-20 kişi Servet B.’nin evine saldırdı. Saldıran grup, camları taşlayıp kapıyı zorlamaya çalıştı.

Polis müdahale etti
Olay yerine gelen polis ekipleri, duruma müdahale ederek saldırıyı sonlandırdı. Servet B. ve ailesi, sürekli tehdit edildiklerini ve can güvenliklerinin olmadığını belirtirken, şikayetçi olduklarını ifade etti. Olayla ilgili taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu ve polis, gerekli işlemleri başlattı.
Bakmadan Geçme
Kağıthane'de 75 yaşındaki adama yumruk atan şüpheli serbest bırakıldı
Ömer Çelik, Turgutlu'da meydana gelen saldırıyı kınadı
RTÜK'ten Manisa'daki Okul Saldırısına Yayın Yasağı!
Motosiklet sürücüsü, taksi şoförüne tehdit ve saldırıda bulundu
İYİ Partili başkana saldırı! Parti yönetiminden sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik, Mekke'ye yapılan saldırıyı kınadı
