Beyoğlu'nda taksici Ali Sancar öldürüldü: gasp ve silahlı saldırı
Beyoğlu'nda bir taksici, müşterisi tarafından gasp edildikten sonra silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Polis, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Beyoğlu'nda faaliyet gösteren taksici Ali Sancar, müşterisi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Olay, Yenişehir Mahallesi Avşar Sokak'ta gece yarısı meydana geldi.

GASP VE SİLAH KULLANIMI
34 TJZ 47 plakalı taksiye binen müşteri, Sancar'ı başından vurarak ağır yaraladı ve kaçtı. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Sancar hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Polis, Sancar'ın parasının gasp edildiğini tespit etti.
GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA
Saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 53 yaşındaki Sancar'ın ölümü, Beyoğlu'nda büyük üzüntü yarattı.
Bakmadan Geçme
Beyoğlu'nda metruk bina çöktü, enkazda kimse bulunamadı
Beyoğlu'nda 80 su şişesi içerisinde kaçak alkol bulundu
Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı
Beyoğlu'nda otomobil, taksiye çarpıp kamyonetin altına girdi
Beyoğlu'nda denetim: 20 işletme kapatıldı, 11 kişi yakalandı
Taksici cinayetinde tanık: 'Babamın taksisini kaçırdım' dedi
