Gündem

Beyoğlu'nda tekstil atölyesinin çatısında yangın paniği

Beyoğlu'nda bir tekstil atölyesinin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında bir kişi dumandan etkilendi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Beyoğlu'nda tekstil atölyesinin çatısında yangın paniği

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, tekstil atölyesi olarak kullanılan binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangın, Piyalepaşa Mahallesi Sağlık Ocağı Sokak'taki bodrum üzeri dört katlı binanın çatısında sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Kısa sürede alevler yükselmeye başlayınca, çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin yükseldiği binanın bitişiğindeki apartmanlarda oturanlar, güvenlik amacıyla tahliye edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saat süren çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALEDE BULUNDU

Yangın esnasında yoğun dumandan etkilenen bir kişi, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış sebebi hakkında ise polis ekipleri inceleme başlattı.

Bu Yazıyı Paylaş