Beypazarı'nda kaybolan 79 yaşındaki Arif Uysal için arama çalışmaları sürüyor
Tepebaşı Arama Kurtarma ekibi, Beypazarı'nda kaybolan 79 yaşındaki Arif Uysal'ı bulmak için yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

(ESKİŞEHİR) - Tepebaşı Belediyesi'ne bağlı Tepebaşı Arama Kurtarma (TAK) ekibi, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kaybolan 79 yaşındaki Arif Uysal’ı bulmak için yürütülen geniş çaplı arama çalışmalarına katılıyor.

GÖREVE HAZIRLIKLA GİTTİLER
Uysal’ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları, Ankara Valiliği tarafından AFAD Eskişehir İl Müdürlüğü’ne yapılan destek çağrısıyla hız kazandı. Tepebaşı Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü'ne bağlı TAK ekibi, bu çağrı üzerine bölgeye sevk edildi. Ekip, sabah saat 04.45 itibarıyla Beypazarı’nın Karaşar Mahallesi’nde arama faaliyetlerine başladı.

400 KİŞİLİK EKİP GÖREV YAPIYOR
79 yaşındaki Arif Uysal’ın ailesi, 13 Haziran’da kayıp ihbarında bulunmuştu. Bu ihbarın ardından yapılan arama çalışmalarında yaklaşık 400 kişi, Çukurören Yaylası ve çevresini taramak için seferber oldu. Ekipler, Uysal’ı bulmak için seferberlik içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bakmadan Geçme
Batan gemi için ailelerden arama çağrısı
İzmir depreminde oğlunu kaybeden anne afetlerde görev aldı
Gemlik'te kaybolan çift bulundu, yaşlı adam taşındı
Ayvalık açıklarında tekne battı: 8 kişi kurtarıldı, doktor aranıyor
Yazılı Kanyon'da 10 kişi kurtarıldı
Yazılı Kanyon'da kaybolan gönüllüden üzücü haber geldi
