Gündem

Bir günde iki acı: Kardeşler, yan yana toprağa verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde, bir gün arayla ölen iki kardeş, yan yana defnedildi. Kardeşinin cenazesini karşılamak için hazırlanan ağabeyin de aynı gün evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bir günde iki acı: Kardeşler, yan yana toprağa verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, bir gün arayla hayatını kaybeden iki kardeş, yan yana defnedildi.

Bir günde iki acı: Kardeşler, yan yana toprağa verildi 1

KARDEŞİN CENAZESİNE HAZIRLANIRKEN HAYATINI KAYBETTİ

Bafra Hasan Çakın Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tekniker olarak görev yapan 62 yaşındaki Nazım Ocak, önceki gün Bursa'da vefat eden kız kardeşi Nazife Bircan'ın cenazesini karşılamak için hazırlık yapıyordu. İddialara göre, evinde banyoda fenalaşarak yere düşen Ocak, hayatını kaybetti.

Bir günde iki acı: Kardeşler, yan yana toprağa verildi 2

YAN YANA SON YOLCULUK

Bir gün arayla ölen Nazım Ocak ve Nazife Bircan kardeşler, Bafra'nın Kavakpınar Mahallesi'ndeki Yeni Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuklarına uğurlandı. Kardeşlerin cenazeleri, Yakıntaş Yeni Kabristanlığı'ndaki aile mezarlığına yan yana defnedildi. Cenaze törenine aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Yazıyı Paylaş