Bir Rezilliğe Daha İmza Atıldı! Bebek Katili ve Yandaşları Aileleriyle Görüştü!
Binlerce masum vatan evladının, kundaktaki bebeklerin, askerin ve polisin kanını akıtan bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan, Kurban Bayramı bahaneli görüşme izinlerinden yararlanarak İmralı Adası'ndaki korunaklı hücresinde ailesiyle bir ar

Yıllardır hak ettiği cezayı çeken teröristbaşının, kanlı geçmişine ve milletin hafızasındaki nefret uyandıran konumuna rağmen bu tür insani haklardan faydalanması bir kez daha vicdanları yaraladı.
Terör örgütünün ve elebaşının avukatlığını üstlenen sözde Asrın Hukuk Bürosu, sosyal medya üzerinden yaptıkları provokatif paylaşımla bu utanç verici buluşmayı adeta bir lütuf gibi kamuoyuna duyurdu.

Kanlı Örgütün Elebaşına Akraba Ziyareti
Yapılan açıklamaya göre, eli kanlı cani Abdullah Öcalan; cezaevine kadar gelen aile üyelerinden Gülsüm Öcalan, Ömer Öcalan ve Mehmet Reşit Öcalan ile İmralı Adası’nda bayram ziyareti kapsamında görüştürüldü. Türk milletinin adaletinden kaçamayan ve ömrünü dört duvar arasında tüketen teröristbaşının, adadaki lüksü ve rahatı kamuoyunda her zaman olduğu gibi yine büyük tepki topladı.
Diğer Terör Yardakçıları da Sıraya Girdi
İmralı’daki infaz sürecinde bölücü örgüte hizmet etmekten başka bir vasfı olmayan diğer terör mahkumları da bu bayram izninden nasiplendi.
Hücredeki Diğer Hainler: Hamili Yıldırım, Ömer Hayri Konar, Ergin Atabey, Mahmut Yamalak ve Zeki Bayhan isimli terör hükümlüleri de hamileri Öcalan gibi adada aile üyeleriyle buluşturuldu.
Hukuk bürosu denilen yapı, açıklamasının sonunda binlerce insanı hayattan koparan, ocaklar söndüren teröristbaşının küstahça bir de "bayram tebriği ve selam" ilettiğini paylaşarak Türk milletiyle adeta alay etti. Milletin vicdanında ebediyen mahkum olan bu canilerin, devletin ekmeğini yiyerek bayramlaşma seansı yapması hafızalardaki nefreti bir kez daha tazeledi.
Bakmadan Geçme
Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Sert 'Öcalan' Yanıtı: "Benim İçin Tek Bir Hak Var!"
Diyarbakır'da Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışının yıl dönümü protesto edildi
Bahçeli Öcalan'a selam yolladı! DEM'lilerle sarmaş dolaşlar
Asrın Hukuk Bürosu'ndan Öcalan açıklaması: Hedef Kürt halkı
Ümit Özdağ: Öcalan için yapılan villanın sıvası atılmasın
Buğra Kavuncu, Öcalan'ın konutunu gündeme getirdi
