Bodrum’da akran şiddeti: 16 yaşındaki çocuk darp sonucu bayıldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki lise öğrencisi arasında çıkan kavga, akran zorbalığını bir kez daha gündeme taşıdı. Olayda darbedilen 15-16 yaşlarındaki bir çocuk aldığı darbeler nedeniyle bayıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, 7 Ocak tarihinde Turgutreis Mahallesi’nde, Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi’nin yakınındaki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre yaşları 15-16 arasında değişen iki çocuk arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen ve daha sonra sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, fiziksel olarak daha güçlü olduğu görülen bir çocuğun diğerine yumruk ve tekmelerle saldırdığı anlar yer aldı. Görüntülerde, çevrede bulunan bazı kişilerin saldırgana müdahale etmek yerine “devam” şeklinde bağırdığı da duyuldu.
Aldığı darbelerin ardından bir süre sendeleyerek yürümeye çalışan çocuk, kısa süre sonra yol ortasında yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine yardım ekiplerinin yönlendirildiği öğrenildi.
Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yürütülen çalışma kapsamında olayla bağlantılı iki kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği belirtildi.


Bakmadan Geçme
Bodrum'da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Bodrum'da otelciler iyi bir sezon geçirirken esnaf zorlandı
Bodrum'da otellerin doluluk oranı yüzde 85'e yükseldi
Bodrum'da yeni eğitim yılı törenle başladı
Bodrum'da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı
Bodrum'daki turizmciler döviz kuru nedeniyle karlılık kaybı yaşıyor
