Spor

Bodrum'da milli maç coşkusu: Avustralya karşısında tek yürek

Bodrum'da, A Milli Takım'ın Avustralya ile oynadığı Dünya Kupası maçı dev ekranla takip edildi. Vatandaşlar, milli heyecanı coşkuyla yaşadı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bodrum'da milli maç coşkusu: Avustralya karşısında tek yürek

Fırat Akay / Bodrum - A Milli Futbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası D Grubu'ndaki ilk maçı olan Avustralya karşılaşması, Muğla'nın Bodrum ilçesinde büyük bir heyecanla takip edildi.

Bodrum\

DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR ETKİNLİK

Bodrum Belediye Meydanı’na kurulan dev ekran, yüzlerce vatandaşın bir araya gelmesini sağladı. Her yaştan Bodrumlu ve tatilci, milli takımın Dünya Kupası heyecanına ortak olmak için meydanı doldurdu. Ellerinde Türk bayrakları ve milli takım formalarıyla coşku dolu anlar yaşandı. Müsabakanın başlama düdüğünden önce herkesin heyecanı gözle görülür bir şekilde artmıştı.

Bodrum\

BODRUM BELEDİYESİ’NDEN DESTEK

Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, milli takımın desteklenmesi adına önemli bir organizasyon oldu. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de vatandaşlarla birlikte meydanda maçı izleyerek, bu milli heyecana ortak oldu. Özellikle 8 yaşındaki Ateş Meral, sabah erken saatlerde kalkarak maçı izlemeye geldiğini ve Türkiye'nin turnuvada şampiyon olacağına inandığını ifade etti.

Bodrum\Bodrum\Bodrum\

Bu Yazıyı Paylaş