Bodrum'da sağlık için yüzme etkinliği düzenlendi
Memorial Sağlık Grubu ve Türkiye Yüzme Federasyonu, 'Sağlığa Kulaç At' etkinliğinin ikincisini Bodrum'da düzenledi. Etkinlikte hekimler, yöneticiler ve sporcular bir araya gelerek yüzdü.

Memorial Sağlık Grubu ve Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliğiyle 'Sağlığa Kulaç At' etkinliği bu yıl ikinci kez Bodrum'da gerçekleştirildi. Sağlıklı yaşam ve hareketin önemine dikkat çekmeyi amaçlayan organizasyonda, Memorial hekimleri, yöneticileri ve çalışanları ile federasyon sporcuları bir araya gelerek sağlık için yüzdü.

Paşatarlası Plajı'nda buluşma
Etkinliğin bu yılki ikinci buluşması Kumbahçe'deki Paşatarlası Plajı'nda yapıldı. Yüzmenin sağlıklı yaşamdaki rolüne vurgu yapılan organizasyona Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Özsert, Türkiye Yüzme Federasyonu Genel Sekreteri Seçkin Renklibay, Memorial sağlık personeli ve Bodrum halkı yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan lisanslı yüzücüler, açık deniz yüzücüleri ile birlikte kulaç attı.

Destek ve katılım mesajları
Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, bu tür organizasyonları desteklediklerini belirterek, sporun gençler için önemine değindi. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Özsert ise etkinliğin geçen yıla göre iki katına çıktığını ve yaklaşık 168 sporcunun katılımıyla muhteşem bir görüntü oluşturduğunu söyledi. Memorial Bodrum Hastanesi Direktörü Hasan Peksel, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, bu tür farkındalık projelerine devam etme niyetlerini dile getirdi. Türkiye Yüzme Federasyonu Genel Sekreteri Seçkin Renklibay de etkinliğin sağlık ve gelecek için önemine dikkat çekerek, Memorial Sağlık Grubu'na teşekkürlerini iletti.





Bakmadan Geçme
Bakan Memişoğlu: Türkiye'de sigara kullanımı yüzde 33
SES, hekimlere getirilen MEDULA onay zorunluluğuna itiraz etti
Tokat'ta mide bulantısı şikayetleri artıyor, hastanelere başvuru sayısı yükseldi
Tokat'ta bulantı ve ishal vakaları artıyor, hastaneye başvuran sayısı 2 bin 914'e ulaştı
Tokat'ta hastanelere başvuranların sayısı 1400'e yaklaştı
Bakan Memişoğlu: Hastanede yatan 7 kişinin durumu iyi
