Bodrum'da sinir krizi geçiren kadın, ailesiyle tartıştıktan sonra evi ateşe verdi!
Bodrum'da akıl sağlığı sorunları olduğu iddia edilen kadın, ailesiyle tartıştıktan sonra evini ateşe verdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken evde hasar oluştu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde akıl sağlığı sorunları yaşadığı iddia edilen bir kadın, ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından oturduğu evi ateşe verdi.

CAN PAZARINDAN DÖNÜLDÜ
Olay, saat 13.30 sularında Eskiçeşme Mahallesi 1405 Sokak'ta bulunan iki katlı bir evde yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kadın, anne ve babasıyla çıktığı tartışma sırasında evin içindeki eşyaları pencereden dışarıya atmaya başladı. Ardından ise evi ateşe verdi.

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ AMA HASAR BÜYÜKTÜ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bakmadan Geçme
Gaziantep'te damat damadını vurdu
Anne ile kızları arasında kavga çıktı
Şanlıurfa'da kanlı kavga: Akraba aileler birbirine girdi, 6 yaralı!
Niğde'de kan donduran aile faciası: Damat kayınpederini hayati tehlikeye sokacak şekilde bıçakladı!
Bodrum'da yanan yatların enkazı denizden temizlendi, yürekler ağızda
Bodrum'da yürek dağlayan yangın sonrası dev temizlik operasyonu başladı
