Bodrum sahilleri adrenalin dolu anlara sahne oldu: Su jeti, flyboard ve motosurf nefes kesti
Bodrum'da düzenlenen Su Jeti, Flyboard ve MotoSurf Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağı nefes kesen yarışlara sahne oldu. 75 sporcunun katıldığı organizasyonda Bodrum'un güzellikleri de ön plana çıktı. Yarışlar yarın da devam edecek.

Muğla'nın Bodrum ilçesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Su Jeti, Flyboard ve MotoSurf Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağına ev sahipliği yaptı. Paşatarlası Halk Sahili'nde start alan organizasyon, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Adrenalin Tutkunları Bodrum'da Buluştu
Bodrum Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen şampiyonanın ilk etabına toplamda 75 sporcu katıldı. Sporcular, su üzerindeki zorlu mücadeleleriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Yarışlar boyunca motosurf sporcuları dalgalarla mücadele ederken, akşam saatlerinde antrenmanlar ve motosurf ödül töreniyle ilk gün sona erdi. Yarın ise flyboard ve su jeti sporcularının gösterileri merakla bekleniyor.

Bodrum'da Yarışlar Devam Edecek
Bodrum Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, Paşatarlası'ndaki parkurun görsel açıdan muhteşem olduğunu belirterek, "Bu sene ilk defa burada yarış yapıyoruz ve sahil müthiş bir görüntü sunuyor. Kazasız belasız bir yarış olmasını umuyoruz. Şampiyonanın ikinci ve üçüncü ayakları da 25-27 Eylül tarihleri arasında Gündoğan'da yapılacak. Bodrum'un tamamına bu yarışları yaymak istiyoruz." dedi. Organizasyon Jüri Başkanı Cenk Sezgin de Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların iddialı olduğunu ve çekişmeli yarışların yaşanacağını vurguladı.










