Bolu'da restoran kurşunlanmasıyla ilgili iki kişi tutuklandı
Bolu'daki bir restorana düzenlenen silahlı saldırının ardından gözaltına alınan dört şüpheliden ikisi tutuklandı.

Bolu'da, ramazan ayı nedeniyle kapalı olan bir restorana düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan dört şüpheliden ikisi tutuklandı.

OLAYIN DETAYLARI
Saldırı, 17 Mart sabahı erken saatlerde Kılıçarslan Mahallesi Kuvayi Milliye Bulvarı'ndaki restoranda gerçekleşti. Ramazan dolayısıyla kapalı olan restorana gelen şüpheli, tabancayla iş yerine arka arkaya ateş açtı. Bu saldırıda iş yerinin camları kırıldı ve şüpheli olay yerinden kaçtı.

POLİSİN ÇALIŞMALARI
Olayın ardından, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yaklaşık 300 saatlik görüntü kaydı incelendikten sonra şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Teknik ve fiziki takibin ardından, olayla bağlantılı olduğu belirlenen dört şüphelinin Bursa'da bulunduğu belirlendi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonda bu kişiler yakalandı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. O.K. ve 16 yaşındaki T.D. tutuklanırken, diğer iki şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bakmadan Geçme
Ankara'da sürücünün önünü kesen şahıs tutuklandı
Ankara'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 26 kişi tutuklandı
Çifteler'de bıçaklı kavgada iki kişi tutuklandı
CHP Kale ilçe başkanı uyuşturucu suçlamasıyla tutuklandı
Ankara'da FETÖ operasyonunda 7 kişi tutuklandı
Fatih'teki döviz bürosu saldırısında 12 şüpheli adliyeye sevk edildi
Yorumlar
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası
