Bolu'da yıldırım düşmesi sonucu piknikte 3 yaralı, 1'i ağır
Bolu'da piknik yapan akraba grubunun sığındığı ağaca yıldırım düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Büşra Elçin'in durumu ağır. Olay anında sağlık ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.

Bolu'da, ormanda piknik yapan bir akraba grubunun başına korkunç bir olay geldi. 11 kişinin sağanak yağmurdan korunmak için sığındığı ağaca yıldırım düştü.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Olay, Aladağ bölgesindeki Aladağ Kartal Orman Deposu yakınlarında, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Piknik yapan grup, ani bir sağanakta çevredeki ağacın altına sığınırken, yıldırım düşmesi sonucu Büşra Elçin (23), Ümit Elçin (32) ve Mustafa Atçılı (42) yaralandı. Büşra Elçin’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ
Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Büşra Elçin ve Mustafa Atçılı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ümit Elçin ise Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde acil serviste tedavi altına alındı. Yaralılardan Büşra Elçin ve Mustafa Atçılı'nın vücutlarında yanıklar oluştu ve tedavi için Kocaeli Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edildiler.
Bakmadan Geçme
Bolu'da cip uçuruma düştü, 4 kişi yaralandı
Evde başlayan yangın ahır ve traktörü küle çevirdi
Bolu Dağ fındığı şekerinde ham madde temininde zorluklar yaşanıyor
Bolu'da tarihi yapılar yeni binaların arasında sıkıştı
Otobüs seferlerinde ekspres dönem: İstanbul-Ankara hattında ara duraklar kalkıyor!
Adalet yürüyüşünün ikinci gününde Oktay Akişli: 'Bu yolun sonu umarım adalet olur
