Magazin

Boran Kuzum: “En büyük korkumu yaşadım, artık özgürüm”

Başarılı oyuncu Boran Kuzum, babasının kaybı sonrası değişen hayatını, ABD’deki yeni projesini ve özel hayatına dair çarpıcı itiraflarını paylaştı.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
2 dk Sesli Dinle 0
Boran Kuzum: “En büyük korkumu yaşadım, artık özgürüm”

Genç oyuncu, hayatındaki en büyük kırılma noktasının babası Bora Kuzum’un vefatı olduğunu söyledi. Bu acının bakış açısını tamamen değiştirdiğini belirten Kuzum, şu ifadeleri kullandı:

“En büyük korkumu yaşadıktan sonra artık hiçbir şey o kadar korkutmaz oldu. Bu süreç bana yurt dışında yeniden başlama cesareti ve büyük bir özgürlük verdi.”

Bu deneyimin, oyuncunun hem kariyerinde hem de kişisel gelişiminde belirleyici olduğu dikkat çekiyor.

ABD Setinde Türk Kültürü

Kuzum, 9 Nisan’da yayınlanmaya başlayan ABD yapımı Big Mistakes dizisiyle uluslararası arenaya adım attı. New Jersey’deki set deneyimini anlatan oyuncu, ilk gün ekibe baklava götürdüğünü söyledi.

Türk kültürünü projeye yansıtmanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Kuzum:

“El öpüp başa koyma gibi bizde olan detayları özellikle eklemek istedim; temsil konusu benim için çok önemli.” dedi.

Ankara Özlemi ve Yalnızlık İtirafı

İstanbul’un sosyal yaşamını eleştiren Kuzum, Ankara’ya olan bağlılığını şu sözlerle dile getirdi:

“Ankara, arkadaşı olmayanın anlayamayacağı bir şehir. İstanbul’da nereye gittiğin önemli, kiminle olduğun değil.”

Özel hayatına dair de samimi açıklamalar yapan oyuncu, yalnızlığına fazla düşkün olmasının ilişkilerde sorun yaratabildiğini belirtti. Kıskançlığını ise dışa vurmak yerine kendi içinde yaşadığını ifade etti.

Sette Yaşanan Unutulmaz Anı

Kariyerinin başında yaşadığı ilginç bir anıyı da paylaşan Kuzum, deneme çekimlerinde araç kullanabildiğini söylediğini ancak aslında aktif şoför olmadığını itiraf etti. Bir sahnede aracı kontrol edemeyip kaza yaptığını belirten oyuncu, çekimlerin hasarlı araç gizlenerek tamamlandığını esprili bir dille anlattı.

Bu Yazıyı Paylaş