Bruno Alves'ten Fenerbahçe'ye şampiyonluk çağrısı: Kupalar kupaları getirir
Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Bruno Alves, sarı-lacivertlilerin kupalara ihtiyacı olduğunu belirterek şampiyonluk çağrısı yaptı. Alves, kariyerindeki zorlu forvetleri de anlattı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Bruno Alves, Türkiye'ye gelerek Golazo Cup kapsamında açıklamalarda bulundu. Alves, Fenerbahçe'nin hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılı olması gerektiğini vurgulayarak, "Fenerbahçe'nin kupalara ihtiyacı var. Hem Türkiye'de hem Avrupa'da güçlü olması gerekiyor. Şampiyonluk, şampiyonlukları getirir. Kupalar, kupaları getirir." dedi.

Alves'ten kariyer itirafları ve savunma sırları
Türkiye ile yeniden bağ kurmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Alves, futbolculuk anlayışını da paylaştı. İyi bir stoperin güçlü ve agresif olması gerektiğini belirten Alves, "Güçlü olmak gerekiyor. Eğer forvet oyuncusu sizden daha güçlü olursa gol atar. Bu yüzden agresif ve güçlü olmalısınız." ifadelerini kullandı. Kariyerinde en çok zorlandığı forvetlerin başında ise Cristiano Ronaldo ve Didier Drogba'yı saydı.
Taraftara seslendi: Takımını sonuna kadar destekle
Alves, Fenerbahçe taraftarına da seslenerek, şampiyonluk yolunda takımlarını sonuna kadar desteklemeleri gerektiğini söyledi. "Fenerbahçe taraftarı muhteşem." diyen Alves, sarı-lacivertli kulübün başarıya odaklanması gerektiğini bir kez daha yineledi.
