Burak Yılmaz, Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu
Burak Yılmaz, Gaziantep FK maçı öncesi yaptığı açıklamada, takım olma sürecinde ilerlediklerini ve sahada disiplinli bir yaklaşım sergileyeceğini vurguladı.

Arca Çorum FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Bir insan bir şeyi her gün konuşursa o konuştuğunun bir değeri kalmaz. Ben bir kere konuştum. Bir daha da bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum. Artık işin içerisine devletimiz girdi. Burada yorum yapmanın bir anlamı yok” dedi.

Takım olma yolunda ilerliyoruz
Deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yılmaz, takımda kaliteli oyuncular bulunduğunu ancak henüz tam anlamıyla bir takım olamadıklarını ifade etti. Yılmaz, “Hedeflerimizle, hayallerimizle örtüştüğü için buraya gelmeyi doğru bulduk” dedi.
Eski takım arkadaşlarıyla sahada fark yaratacak
Yılmaz, milli takımdan eski takım arkadaşları Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü ile aynı takımda olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ancak sahada disiplinli bir yaklaşım sergileyeceğini vurgulayan Yılmaz, “Sahada babamı tanımam. İyiyse oynayacaklar, kötüyse bekleyecekler” şeklinde konuştu. Ayrıca, eski takımı Gaziantep FK ile oynayacakları maçta duygusal bir durum yaşamayacağını, galip gelmek için her şeyi yapacaklarını belirtti.
