Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, YENİ Parti'ye katıldı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP'den istifa eden 15 belediye meclis üyesiyle birlikte YENİ Parti'ye katıldığını duyurdu ve halkın sorunlarına çözüm üretme sözü verdi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP'den istifa eden 15 belediye meclis üyesiyle birlikte YENİ Parti'ye katıldığını açıkladı.

Partiye katılma gerekçesi
Ercengiz, YENİ Parti'nin toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmeyi hedeflediğini belirtti. 29 Temmuz'da CHP'den istifa ettiğini hatırlatan Ercengiz, “Bizler, halkın umutsuzluğunu, çaresizliğini ve beklentilerini görerek bu yola çıktık” dedi. Ayrıca, YENİ Parti’nin, demokratları tek bir çatı altında toplama hedefinde olduğunu vurguladı.

Halkın umudu olma sözü
Ercengiz, YENİ Parti çatısı altında halkın umudu olmaya söz verdiklerini belirtti. “Bizim tarafımız halktır. Önceliğimiz, vatandaşımızın sorunlarının çözümüdür” diye konuştu. Ayrıca, YENİ Parti’nin geniş bir yelpazede vatandaşın beklentilerine karşılık vermek için çalışacaklarını da ifade etti.
Bakmadan Geçme
YENİ Parti İzmir İl Başkanı, İzmirlileri buluşmaya davet etti
Cemil Tugay'ın AKP'ye Geçişine Başarır'dan Sert Tepki: "İzmir Sokaklarında Gezemez"
Ömer Çelik’e yöneltilen fon sorularında Kürşad Zorlu’nun “beğeni”si gündem oldu
Yeni Parti'den Cemil Tugay'a ağır suçlama
Özgür Özel: Partisini satanlar hain olarak tanımlandı
Özgür Özel, YENİ Parti grup toplantısında sert eleştirilerde bulundu
