Asayiş

Bursa'da bıçakla rehin alınan anne özel harekatla kurtarıldı

Bursa'da Hakan Ç. isimli şahıs, annesini bıçakla rehin aldı. Özel harekat polisinin düzenlediği operasyonla anne kurtarıldı ve şüpheli gözaltına alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bursa'da bıçakla rehin alınan anne özel harekatla kurtarıldı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, aile içindeki bir tartışma sonucunda Hakan Ç. tarafından bıçakla rehin alınan anne Hatice Ç., özel harekat polisinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı.

Bursa\

Olayın gelişimi

Olay, saat 01.30 sularında Küplüpınar Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 3. katında gerçekleşti. Hakan Ç., annesi Hatice Ç. ile tartışırken mutfaktan aldığı bıçakla rehin aldı. Anne Hatice Ç., oğlunun bir anlık dalgınlığından yararlanarak kendisini bir odaya kilitledi ve 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

Bursa\

Polis müdahalesi

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polisler, Hakan Ç.'yi ikna etmeye çalıştı, ancak başarılı olamayınca özel harekat ekibi çağrıldı. Özel harekat polisleri, daire kapısını koçbaşıyla kırarak içeri girdi ve Hakan Ç.’yi etkisiz hale getirerek anne Hatice Ç.’yi kurtardı. Annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Hakan Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bursa\Bursa\

Bu Yazıyı Paylaş