Bursa'da büyük içki operasyonu: 370 şişe sahte içki ve 600 litre etil alkol ele geçirildi
Bursa'da gerçekleştirilen operasyonda, sahte içki ve etil alkol ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı. Emniyet, sahte alkol üretimine karşı mücadelesini sürdürüyor.

Bursa'da yapılan bir operasyonda, kente sokulmak istenen toplam 370 şişe sahte içki ve 600 litre etil alkol ele geçirildi. Ayrıca 40 adet bandrol de bulundu.
İSTİHBARAT ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı şehirlerde sahte alkol üretildiği ve bu ürünlerin Bursa'ya getirileceği yönünde aldıkları istihbarat üzerine harekete geçti. Ekipler, yaptıkları teknik ve fiziki takip sonrasında, kente giriş yapan bir aracı İstanbul-Bursa otoyolu üzerinde durdurdu.
GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ
Gerçekleştirilen aramalarda, 370 şişe sahte içki, 600 litre etil alkol, 80 doluma hazır alkollü içki şişesi, 40 bandrol, 100 kapüşon ve 45 şişe kapağı ele geçirildi. Sahte alkolleri taşıyan H.Y. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin işlemleri Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediyor.
Bakmadan Geçme
İzmir'de sahte içki operasyonunda 23 bin 40 şişe ele geçirildi
İzmir'de 19 bin litre kaçak etil alkol ele geçirildi
Muğla'da büyük alkol operasyonu: 475 litre etil alkol ele geçirildi
İstanbul'da dev sahte içki operasyonu: 2 tonluk zehir ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı!
Aydın'da nefes kesen operasyon: 280 litre sahte içki yakalandı, 3 kişi gözaltında
Ayvalık'ta sahte içki ve kaçak sigara operasyonu: 2 kişi tutuklandı!
