Asayiş

Bursa'da dehşet: Eşini nacakla parçalayan kadın tutuklandı

Bursa'da Adalet Uzunoğlu, eşini nacakla parçaladıktan sonra cesedini çöp kutularına attığı iddiasıyla tutuklandı. Olay, şehirde büyük bir infiale neden oldu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bursa'da dehşet: Eşini nacakla parçalayan kadın tutuklandı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan bir cinayet, şehirde büyük bir şok etkisi yarattı. 69 yaşındaki Adalet Uzunoğlu, 77 yaşındaki eşi Ali Fuat Uzunoğlu'nu öldürdükten sonra cesedini nacak ve bıçakla 15 parçaya ayırarak, çöp kutularına attığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istemiyle yargılanacak.

Bursa\

OLAYIN ŞOK EDİCİ DETAYLARI

İddianameye göre, Adalet Uzunoğlu, eşinin cesedini parçalarken kan sıçramasını önlemek amacıyla etrafa poşetler serdi. Polisin yaptığı incelemelerde, evde kan izleri ve doku parçaları bulundu. Adalet Uzunoğlu, 30 Ocak’ta kayıp ihbarında bulunmuş, ancak polis ekipleri evde yaptığı araştırmalarda onun cep telefonu ve cüzdanını bulmuştu.

Bursa\

İFADELERDE ÇELİŞKİLER

Sorgulama sırasında Adalet Uzunoğlu’nun çelişkili ifadeler vermesi, dikkatleri üzerine çekti. Kendisi, eşini öldürmediğini iddia etse de, cesedi parçaladığını kabul etti. Olayın ardından, 3 Nisan'da yapılan gözaltı işlemleri sonucu Adalet Uzunoğlu tutuklanırken, çocukları ve kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaya dair güvenlik kamerası görüntüleri ve kriminal raporlar, cinayetin detaylarını ortaya koydu.

Bu Yazıyı Paylaş