Bursa’da yan bakma kavgası kanlı bitti: Genç bıçaklandı
Bursa’da “yan bakma” kavgası kanlı bitti: 22 yaşındaki Ahmet K., bıçakla yaralandı. Polis, şüpheliler 19, 15 ve 14 yaşlarındaki gençleri kısa sürede yakaladı. Kavga anları bir motosiklet kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bursa Yıldırım ilçesi Mimarsinan Mahallesi Kervan Caddesi’nde dün saat 16.30 sularında Ahmet K. (22) ile A.T. (19) arasında “yan bakma” iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü; Ahmet K., A.T. ve yanındaki T.C.B. (15) ile T.Y. (14) tarafından darbedildi ve sol kolu ile bacağından bıçaklandı. Olay, çevredeki bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ahmet K., Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrası hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER KISA SÜREDE YAKALANDI
Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, A.T., T.C.B. ve T.Y.’yi kısa sürede gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinden 2 sustalı ve 1 sallama tabir edilen kesici alet ele geçirildi. A.T.’nin daha önce 5 suç kaydı bulunurken, T.C.B. ve T.Y.’nin 1’er kaydı olduğu tespit edildi. Yaşları küçük olan T.C.B. ve T.Y., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, A.T. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Yorumlar
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası

