Bursa Şehir Hastanesi'nde otopark sorunu nihayet çözülüyor
Bursa Şehir Hastanesi'ndeki otopark sorunu çözülüyor. Yeni otoparkın ağustos ayı sonuna kadar hizmete girmesi hedefleniyor, böylece vatandaşların ihtiyaçları karşılanacak.

(BURSA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Şehir Hastanesi'ndeki otopark sorununu ortadan kaldırmak için yürüttüğü çalışmalarda sona yaklaştı.

YENİ ARAÇ PARK YERİ HİZMETE GİRECEK
Yaklaşık 31 bin 500 metrekarelik bir alanda yapımı süren bin 250 araç kapasiteli açık otoparkın, ağustos ayı bitmeden hizmete açılması planlanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen bu çalışmalar, hastanede yaşanan araç parklanma sorununa kalıcı bir çözüm sunmayı hedefliyor. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, beraberindeki belediye bürokratlarıyla birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN TALEP
Biba, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Salih Metin ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan ile birlikte otopark ihtiyacına yönelik taleplerin yoğun olduğunu belirtti. Proje ile ilgili yapılan görüşmelerde sorunun kısa sürede çözüleceğine dair söz verildiğini aktaran Biba, “Ekiplerimiz zemin hazırlıkları, dolgu ve altyapı imalatlarını hızla sürdürüyor. Ağustos ayı sona ermeden yeni açık otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Böylece hastalarımız, hasta yakınlarımız ve sağlık çalışanları için otopark sorunu büyük ölçüde ortadan kalkacak” dedi.
Bakmadan Geçme
Bursa'da icra takibi nedeniyle avukat öldürüldü
Bursa gastronomi festivali, zengin mutfağıyla öne çıktı
Bursa Gastronomi Festivali, fetheden lezzetlerle başladı
Bursa'da hareketlilik haftası etkinlikleri başladı
Mustafa Varank, Bursa Gastronomi Festivali'nde börek dağıttı
Bursa'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı
