Bursa ve Erzurum: Manevi kalelerin birleşimi
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Biba, Bursa ve Erzurum'un manevi kimlikleriyle milletin kaleleri olduğunu belirtti ve iki şehir arasındaki gönül köprüsünün güçlendiğini vurguladı.

(BURSA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Büyük Erzurum Yayla Şenliği'nde yaptığı konuşmada, Bursa ile Erzurum arasındaki gönül köprüsünün her geçen gün daha da kuvvetlendiğini ifade etti. Her iki şehrin manevi kimlikleriyle milletin kalelerinden biri olduğunu vurguladı.

ŞEHİRLERİN TARİHSEL BAĞLARI
Başkan Vekili Biba, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu (BEDFE) tarafından düzenlenen etkinliğe katılmak amacıyla Keles ilçesini ziyaret etti. Ziyarette, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarık Daroğlu, Bursa Valisi Erol Ayyıldız ve diğer protokol üyeleri yer aldı. Keles Belediyesi önünde halk oyunları gösterileriyle karşılanan heyet, büyük bir ilgiyle karşılandı.

GÜÇLÜ DERNEKLER VE DAYANIŞMA
“Erzurumlular Kocayayla’da Buluşuyor” temasıyla yapılan şenlikte Bakan Tekin, Erzurumlu olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, toplumun değerleri açısından sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, hemşehri derneklerinin bu anlamda en güçlü yapılar arasında yer aldığını ifade etti. Biba, konuşmasında Bursa ile Erzurum'un tarihi ve kültürel derinliklerinin bu iki şehir arasındaki anlayışı güçlendirdiğini belirtti. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, kültürel mirası yaşatmaya ve kardeşlik duygusunu pekiştirmeye devam edeceklerini vurguladı.










Bakmadan Geçme
Kardeşi: Meryem'i planlayarak öldürdüğünü düşünüyorum
Bursa'da 29 Ekim coşkusu Berkay konseriyle zirve yaptı
Bulgaristan seçimi için Bursa'da 13 sandık kuruldu
Bursa'da sağanak, Cumhuriyet kutlamalarını durdurmadı
Bursa'da Cumhuriyet Bayramı Berkay konseriyle taçlandı
Bakan Tekin, Balkan şampiyonu judocuları karşıladı
