Bursa ve Hatay'da fuhuşa yönelik operasyon düzenlendi
Bursa ve Hatay'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı, 21 kadın kurtarıldı ve suç gelirlerine el konuldu.

Bursa ve Hatay'da fuhşa teşvik ve suç gelirlerinin aklanmasına yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

12 şüpheli gözaltına alındı
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde, kent genelinde faaliyet gösteren 7 farklı masaj salonunda maddi durumları kötü olan kadınların fuhşa teşvik edildiğini tespit etti. Bu operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Ele geçirilen malzemeler
Operasyon sırasında, fuhuş gelirlerinin kaydedildiği defterler, 53 bin 900 TL nakit para, 19 cep telefonu ve çeşitli materyaller ele geçirildi. Ayrıca, fuhşa zorlandığı belirlenen 21 mağdur kadın kurtarıldı. Suçtan elde edilen gelirlerin aklandığı değerlendirilen toplamda yaklaşık 6 milyon TL değerinde 3 araç ve 4 milyon 900 bin TL değerinde 1 taşınmazın yanı sıra, şüphelilere ait banka ve elektronik para hesaplarına da el konuldu.
Bakmadan Geçme
Malatya'da tefeci operasyonu: 13 kişi yakalandı
Mersin'de uyuşturucu operasyonu sonucu 4 kişi tutuklandı
Manisa'da son bir ayda düzenlenen operasyonlarda 4 bin 252 kişi yakalandı
Eylül ayında Rize'de 21 kişi tutuklandı
Gıda güvenliği operasyonlarında 73 şüpheliye işlem yapıldı
10 ilde dolandırıcılık operasyonu: 6 tutuklama
