Bursaspor, Pendikspor'u 2-0 mağlup etti
Bursaspor, TFF 1’inci Lig karşılaşmasında Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Golleri Halil Akbunar ve Kelechi Iheanacho kaydetti.

Bursaspor, TFF 1’inci Lig kapsamında Pendikspor ile karşılaştı. Maç, Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Maçın detayları
Karşılaşmanın hakemliğini Melek Dakan, Haydar Avcı ve Enes Biroğlu üstlendi. Bursaspor, maçta Halil Akbunar'ın 10'uncu dakikada ve Kelechi Iheanacho'nun 62'nci dakikada attığı gollerle 2-0 galip geldi. Bursaspor'da bazı oyuncular, maçın ilerleyen dakikalarında değişiklik yaptı; Zeki Yavru, Barış Gök ve Halil Akbunar gibi isimler yerlerini yedek oyunculara bıraktı.

Pendikspor'un performansı
Pendikspor ise, maç boyunca gösterdiği mücadeleyle dikkat çekti ancak Bursaspor'un defansını aşmayı başaramadı. Takımda, Kerem Kalafat, Taha Emre İnce ve Vinko Soldo gibi oyuncular sarı kart gördü. Maç sonunda Bursaspor, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bakmadan Geçme
Kelechi Iheanacho, Bursaspor'da 11 maçta gol attı
Muğlaspor, Bursaspor'a evinde 0-3 mağlup oldu
Bursaspor evinde Mardin 1969'a yenildi
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, sakatlık durumunu değerlendirdi
Galatasaray, Pendikspor ile hazırlık maçında berabere kaldı
Bursaspor, Esenler Erokspor ile berabere kaldı
