Spor

Bursaspor, transfer tahtası kapanmadan yeni oyuncu alacak

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, transfer tahtası kapanmadan yabancı ve genç bir oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü ve şartlar uygun olursa imzanın atılacağını açıkladı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bursaspor, transfer tahtası kapanmadan yeni oyuncu alacak

Bursaspor'un başkanı Enes Çelik, transfer tahtasının kapanmasına saatler kala yeni bir oyuncuyla masada olduklarını duyurdu.

Transfer için son hazırlıklar yapılıyor

Çelik, yabancı ve genç kontenjana uygun bir ismin transferi için şartların oluşması halinde imzaların atılacağını belirtti. 1’inci Lig’de şampiyonluk hedefiyle ilerleyen Bursaspor, mevcut kadronun gücüne güveniyor ve bu ekiple başarı elde edeceklerine inanıyor.

Mali kriterlere uyulacak

Başkan Çelik, transfer sürecinin kısa sürede netleşeceğini ve eğer Bursaspor'un mali şartlarına uyulursa yeni oyuncunun açıklanacağını ifade etti. Ayrıca, görüşülen oyuncunun yabancı olduğunu da belirtti. Bu gelişmeler, Bursaspor camiasında heyecan yarattı.

Bu Yazıyı Paylaş