Gündem

Çambaşı Yaylası'nda kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı

Ordu'nun Çambaşı Yaylası'nda kar kalınlığı 1,5 metreye ulaşırken, karla mücadele çalışmaları devam ediyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Çambaşı Yaylası'nda kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kar yağışı etkisini artırarak sürdürmeye devam ediyor. Yağışların ardından, kar kalınlığı yer yer 1,5 metreye ulaştı.

Araçlar kar altında kaldı

Bölgedeki bazı otomobiller ve diğer araçlar karla kaplanarak kaldı. Kent merkezinde yağmurlu hava hâkimken, yüksek rakımlı ilçelerde ise kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Çambaşı ve Turnalık Yaylası'nda yoğun yağış, birçok aracın kar altında kalmasına neden oldu.

Kar ve fırtına ile mücadele sürüyor

Karla mücadele ekipleri, kapalı mahalle ve grup yollarını ulaşıma açmak için yoğun bir çaba içerisinde. Çambaşı yolunda zaman zaman tipinin ve fırtınanın etkisiyle kapanmalar yaşanıyor. Ayrıca, bölgedeki şiddetli kar ve fırtına nedeniyle elektrik kesintileri de yaşandığı bildirildi.

Bu Yazıyı Paylaş