Can Holding skandalında yeni gelişme: Remzi Sanver dahil 11 kişi tutuklama talebi
Can Holding soruşturmasında Mason lideri Remzi Sanver dahil 11 kişi tutuklama talebiyle yargıya sevk edildi, suç örgütü ve para aklama iddiaları genişliyor.

Can Holding soruşturması, organize suç örgütleri ve para aklama iddialarıyla genişleyerek devam ediyor. Yetkililer, şirketin üst düzey yöneticileri ve ilişkili kişiler hakkında kapsamlı bir inceleme yürütüyor. Bu soruşturma, Türkiye'nin ekonomik yapısını etkileyebilecek yolsuzluk ağlarını gün yüzüne çıkarıyor.
SORUŞTURMANIN AYRINTILARI
Gözaltına alınan şüpheliler arasında Mason lideri Remzi Sanver gibi önemli figürler yer alıyor. Savcılık, suçtan elde edilen gelirlerin aklanması ve nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla hareket ediyor. MASAK raporları, holdingin çeşitli sektörlerde yasa dışı faaliyetler yürüttüğünü ortaya koyuyor.
TUTUKLAMA VE KAYYUM ATAMALARI
11 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilirken, diğerlerine adli kontrol uygulandı. Soruşturma kapsamında çok sayıda şirkete kayyum atandı ve bu durum, holdingin finansal yapısını sarsıyor. Yetkililer, soruşturmanın derinleşmesiyle daha fazla gelişme bekliyor.
Bakmadan Geçme
Manisa'da yasa dışı bahis operasyonunda 20 kişi tutuklandı
Ankara'da sürücünün önünü kesen şahıs tutuklandı
Ankara'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 26 kişi tutuklandı
Çifteler'de bıçaklı kavgada iki kişi tutuklandı
CHP Kale ilçe başkanı uyuşturucu suçlamasıyla tutuklandı
Ankara'da FETÖ operasyonunda 7 kişi tutuklandı
