Can Holding soruşturmasında Sanver ve Tekdağ tutuklandı
Can Holding soruşturmasında 11 kişi tutuklandı, 14 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Soruşturma, dolandırıcılık ve suç örgütü kurma suçlarını kapsıyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Holding yetkilileriyle ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde önemli gelişmeler yaşandı. Soruşturma, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'yönetme', 'kurulan örgüte üye olma', 'suçtan elde edilen mal varlığı değerlerini aklama' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarını kapsıyor. 25 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.
TUTUKLANAN ŞÜPHELİLER
Savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından, aralarında Mehmet Remzi Sanver ve Mehmet Kenan Tekdağ'ın da bulunduğu 11 şüpheli, 'çıkar amaçlı suç örgütüne üye olma' ve 'suçtan elde edilen malvarlığı değerlerini aklama' suçlamalarıyla sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkeme, 11 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.
ADLİ KONTROL UYGULAMASI
Diğer şüphelilerden 14'ü ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. Bu isimler arasında Şenol Akan, Cengiz Bingöl ve Arafat Bingöl gibi kişiler yer alıyor. Can Holding soruşturması, Türkiye genelinde geniş yankı buldu ve ikinci dalga operasyonlar devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Manisa'da yasa dışı bahis operasyonunda 20 kişi tutuklandı
Ankara'da sürücünün önünü kesen şahıs tutuklandı
Ankara'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 26 kişi tutuklandı
Çifteler'de bıçaklı kavgada iki kişi tutuklandı
CHP Kale ilçe başkanı uyuşturucu suçlamasıyla tutuklandı
Ankara'da FETÖ operasyonunda 7 kişi tutuklandı
