Çanakkale'de böcek ilacından zehirlendiği iddia edilen Yusuf'un ölümü sonrası 2 tutuklama
Çanakkale'de böcek ilacından zehirlendiği iddia edilen 9 yaşındaki Yusuf'un ölümü sonrası ev sahibi ve ilaçlama firması yetkilisi tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Çanakkale'de, komşu dairede yapılan böcek ilaçlaması nedeniyle zehirlendiği öne sürülen 9 yaşındaki Yusuf Talha Çanlı'nın ölümünün ardından, olayla ilgili iki kişi tutuklandı.

OLAYIN DETAYLARI
Yusuf'un annesi Sevda Çanlı'nın da hastanede yoğun bakımda olduğu bildirildi. Olay, Barbaros Mahallesi'nde yaşandı. Akşam saatlerinde eve gelen Uğur Çanlı, eşi ve çocuğunu baygın halde bulunca hemen hastaneye götürdü. Yapılan müdahaleden sonra anne ve oğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi'ne sevk edildi. Yusuf'un durumu kötüleşince İstanbul'a ambulans helikopterle gönderildi, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

TUTUKLAMALAR VE SORUŞTURMA
Polis, olayla ilgili olarak ev sahibi Z.B. ve ilaçlama firması yetkilisi Ö.E.'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden ev sahibi Z.B. ve ilaçlama firmasının yetkilisi Ö.E. tutuklandı, diğer şüpheli B.E.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın nedenleri ve sorumluları hakkında soruşturma devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Samsun'da 70 bin liralık hırsızlık yapan 2 kadın tutuklandı
Muğla'da uyuşturucu operasyonunda iki kişi tutuklandı
Cinayet şüphelisi tutuklandı, ailesine ev hapsi verildi
Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Enver Altaylı Tutuklandı!
Tahliyesi Gündem Olmuştu: Mehmet Cemil Acar Yeniden Tutuklandı!
Muğla'da 'Sokaklar Güvende' operasyonunda 13 kişi tutuklandı
