Gündem

Çankaya'da gaziler ve şehit aileleri yemekte buluştu

Çankaya Belediyesi, Gaziler Günü ve Haftası kapsamında gaziler ve şehit aileleri onuruna bir yemek düzenledi. Başkan Vekili Haldun Güler, gazilerin fedakarlıklarını vurgulayarak, hak arayışlarında yanlarında olduklarını belirtti ve destekle
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Çankaya'da gaziler ve şehit aileleri yemekte buluştu

Çankaya Belediyesi, Gaziler Günü ve Haftası dolayısıyla gaziler ile şehit ailelerini bir araya getiren bir etkinlik düzenledi. Ankara'daki Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri'nde yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemek programına, ilgili derneklerin temsilcileri de iştirak etti.

Çankaya\

Gazilere ve şehit ailelerine destek vurgusu

Belediye Başkan Vekili Haldun Güler'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Güler, vatanın bütünlüğü için canlarını hiçe sayan gazilerin fedakarlıklarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Güler, tutuklu bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de tüm gazilere ve şehit ailelerine selamlarını ilettiğini aktardı. Güner'in, gazilerin hak arayışlarında her zaman yanlarında olduğunu ve belediye olarak yıl boyunca desteklerinin sürdüğünü ifade etti.

Çankaya\

Hak arayışlarında yanlarında olmaya devam

Güçlü, geçtiğimiz ay Ankara'ya gelerek hak arayışlarını sürdüren gazi ve şehit ailelerini ziyaret ettiklerini hatırlattı. Gazilerin eşit özlük haklarına sahip olması ve yaşadıkları hak kayıplarının giderilmesi yönündeki taleplerini desteklediklerini kaydeden Güler, bu demokratik süreçte yanlarında olduklarını ve "Sizleri asla yalnız bırakmayacağız" diyerek güvence verdi. Çankaya Belediyesi'nin Gazi Şehit Yakınları Danışma ve Askerlik Yardım Birimi aracılığıyla maddi ve danışmanlık hizmetleri sunduğunu, ayrıca park, yol ve sokaklara verilen isimlerle şehit ve gazilerin hatıralarını yaşattıklarını sözlerine ekledi.

Bu Yazıyı Paylaş