Çay ocakları fuhuş yuvası çıktı: 4 kişi tutuklandı, 5 kadın kurtarıldı
Sakarya'da çay ocaklarında fuhşa aracılık yapıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda 4 kişi tutuklandı, 5 kadın kurtarıldı. İş yerleri mühürlenecek.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, iki ayrı çay ocağının işletmecileri ile fuhşa aracılık eden şüphelilere yönelik operasyonda 4 kişi tutuklandı. Operasyon kapsamında fuhşa sürüklenen 5 kadın da kurtarıldı.

ÇAY OCAKLARINDA ŞOK GERÇEK
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 15-18 Mayıs tarihleri arasında Adapazarı'nda faaliyet gösteren iki çay ocağında inceleme başlattı. Yapılan tespitlerde, bu işletmelerde çalışanların, gelen erkek müşterilere para karşılığında kadın yönlendirerek fuhşa aracılık yaptıkları ortaya çıktı.

OPERASYON VE TUTUKLAMALAR
Bu tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, düzenledikleri operasyonla iş yeri sahipleri Ş.Ç. (53) ve A.K. (56) ile fuhşa aracılık eden N.K. (48) ve Y.G. (42) isimli şüphelileri gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, 'Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma derinleştirildiğinde, şüphelilerin fuhuş amacıyla kullandığı belirlenen bir ikamet de tespit edildi. Bu ikamete yapılan baskında ise fuhşa zorlanan 5 kadın kurtarıldı. Ayrıca, söz konusu çay ocakları ve ikametin, Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu kararıyla mühürleneceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme
İzmir'de fuhuş operasyonunda 16 kişi tutuklandı
İzmir'de fuhuş operasyonunda 16 gözaltı
Ankara'da fuhuş operasyonları: 44 kişi gözaltına alındı
Ankara'da 5 eğlence mekanına operasyon: 24 gözaltı
Ankara'da fuhuş ve uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli gözaltında
Masaj salonları perde arkasında fuhuş yuvası çıktı: Ankara'da şok operasyon!
