Çekmeköy'de kan donduran olay: Anne ve ağabeyini katletti, diğer ağabeyini yaraladı, şüpheli yakalandı!
Çekmeköy'de annesi ve ağabeyini silahla öldürüp diğer ağabeyini yaralayan şüpheli S.H. (35), cinayet silahıyla birlikte yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, bir kişi annesi ve ağabeyini silahla öldürdükten sonra diğer ağabeyini de yaraladı. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliyi cinayet silahıyla birlikte kısa sürede yakaladı.

ANNE VE AĞABEY HAYATINI KAYBETTİ
Olay, Kirazlıdere Mahallesi Efsun Sokak'ta bulunan bir evde saat 18.30 sularında meydana geldi. İddialara göre, 35 yaşındaki S.H. ile annesi M.H. (61) ve ağabeyleri K.H. (38) ile E.H. (41) arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine S.H. yanında bulunan silahla annesi ve ağabeylerine kurşun yağdırdı.

YARALI AĞABEY HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde anne M.H. ile ağabey E.H.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Bacağından yaralanan diğer ağabey K.H. ise acil olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şüpheli S.H. ise polis tarafından cinayet silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Bakmadan Geçme
Sumbas’ta Baba Dehşeti: Oğlu Öldü, Gelini ve Torunu Yaralandı
Çocuğunun önünde öldürülen kadının avukatı: 20 gün önce şiddet gördü
Ağabeyini bıçakladı, yengesini öldürdü
Ankara'da aile dramı: Damat kayınpederi ve kayınvalidesini öldürdü
Baba dehşeti: Cezaevinden izinli çıkan oğlunu kendi evinde katletti
Emekli polis, bıçakla yaralanan oğlu tarafından vuruldu
