Çekmeköy'de uyuşturucu operasyonu: Polis memuru Emre Albayrak şehit oldu
İstanbul Çekmeköy'deki uyuşturucu operasyonunda, şüphelilerin ateş açması sonucu yaralanan polis memuru Emre Albayrak şehit oldu, bir şüpheli etkisiz hale getirilirken iki kişi gözaltına alındı.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde düzenlenen bir uyuşturucu operasyonu, acı bir kayıpla sonuçlandı. Sabah saatlerinde Aydınlar Mahallesi'ndeki bir adrese yapılan baskında, şüphelilerin polis ekiplerine ateş açması üzerine çatışma çıktı. Bu çatışmada özel harekat polisi Emre Albayrak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

OPERASYONDA ÇATIŞMA ÇIKTI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Kahveci Caddesi'nde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Eve giren polisler, içerideki şüphelilerin aniden ateş açmasıyla karşılaştı. Çıkan çatışmada polis memuru Emre Albayrak vurularak yaralandı ve olay yerinden acilen hastaneye sevk edildi.
ŞÜPHELİLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Operasyon sırasında, şüphelilerden R.A. (35) polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Diğer iki şüpheli Ç.A. ve C.A. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şehit polis memuru Emre Albayrak'ın ailesine ve meslektaşlarına başsağlığı dilekleri iletiliyor.
Bakmadan Geçme
149 gram kokainle yakalanan muhtar ve S.A. tutuklandı
Bayındır'da 1 kilodan fazla metamfetamin ele geçirildi
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Konak'taki operasyonda 1 kilo 855 gram skunk bulundu
Kadıköy'de dronlu operasyon: 2 kişi uyuşturucuyla yakalandı
Maltepe ve Kartal'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
