Ceren Moray ikinci kez evlendi
Kavak Yelleri dizisiyle tanınan oyuncu Ceren Moray, DJ Doğu Orcan ile evlendi. Moray, daha önce 2017 yılında Fransız sevgilisi Nico Brun ile evlenip 2022'de boşanmıştı.

2007-2011 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Kavak Yelleri' dizisiyle tanınan 40 yaşındaki oyuncu Ceren Moray, özel hayatıyla yeniden gündeme geldi. 'Avlu' ve 'Öğretmen' gibi yapımlarda da rol alan Moray, ikinci kez evlilik yoluna girdi.
İKİNCİ EVLİLİK
Oyuncu, bir süredir birlikte olduğu DJ Doğu Orcan ile hayatını birleştirdi. Çift, yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı sade bir törenle evlendi. Moray, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştığı evlilik cüzdanı ve fotoğraflarla duyurdu.
ÖNCESİNDE FRANSIZ EŞİ
Ceren Moray, daha önce eylül 2017'de Fransız sevgilisi Nico Brun ile evlenmişti. Ancak çift, 27 Nisan 2022'de anlaşmalı olarak boşandı. Moray'ın özel hayatındaki bu yeni gelişme, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Bakmadan Geçme
Ümit Özdağ Açıkladı: Teröristbaşı Öcalan Aile Kuruyor!
TSE ve Diyanet'te Görevli Prof. Dr. Orhan Çeker'den Pedofili Savunması
Aynı Anda Üç Gelin Yeniden Gündemde
Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez Evlendi!
Büyük İddia! Ronaldo, bu gece evleniyor!
Yasak Aşk Dehşeti: İkisi De Olay Yerinde Hayatını Kaybetti!
