Çeşme'de otomobilden şok miktarda uyuşturucu çıktı: 1 tutuklama!
İzmir'in Çeşme ilçesinde durdurulan bir otomobilden 65 kilo 367 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir şüpheli tutuklandı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu bir otomobilde yapılan aramada tam 65 kilo 367 gram skunk ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli tutuklandı.
NARKO TİMİNDEN BAŞARILI OPERASYON
Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Ekipler, önceki gün Çeşme ilçesinde şüpheli bir otomobili durdurarak detaylı bir arama yaptı.
OTOMOBİL İÇİNDE GİZLENMİŞ UYUŞTURUCU
Aramalar sonucunda otomobilin çeşitli bölmelerine gizlenmiş toplam 65 kilo 367 gram skunk maddesi bulundu. Operasyon kapsamında H.B. isimli şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen H.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bakmadan Geçme
Gümrüklerde 459 kilo uyuşturucu yakalandı
Aydın'da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
İzmir'de araç teybine gizlenmiş kokain ve para bulundu
Antalya'da 68 adrese operasyon: 62 şüpheli gözaltında
Alaşehir'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
149 gram kokainle yakalanan muhtar ve S.A. tutuklandı
