Cevdet Yılmaz, Macaristan Cumhurbaşkanı Baka ile görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Macaristan Cumhurbaşkanı Andras Baka ile Budapeşte'de bir araya geldi ve ikili ilişkileri, ticaret ve enerji iş birliğini görüştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Budapeşte'deki temasları sırasında Macaristan Cumhurbaşkanı Andras Baka ile bir araya geldi.

Ticaret ve enerji iş birliği ele alındı
Yılmaz, 1956 Macar Devrimi ve Bağımsızlık Savaşı'nın 70'inci yıl dönümü dolayısıyla Budapeşte'de bulunuyordu. İkili ilişkiler, ticaret, enerji ve ulaştırma konularında iş birliği fırsatlarını değerlendiren Yılmaz, görüşmede ayrıca savunma sanayii ve vize konularını da gündeme getirdiklerini aktardı.

Türkiye-Macaristan dostluğu vurgusu
Yılmaz, Türkiye ile Macaristan arasındaki ortak tarihi ve kültürel bağların güçlenmesi gerektiğini belirterek, “Cumhurbaşkanı Baka'ya nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme
Yılmaz, Macaristan Başbakanı Magyar ile görüştü
Fon tasfiye sürecinde önemli ilerleme kaydedildi
Yılmaz: Dayanıklılık, refah ve dönüşüm bütçesi hazırladık
Cevdet Yılmaz, 2027 bütçe açığını 3 trilyon 868 milyar lira olarak açıkladı
Yılmaz ve Japon mevkidaşı iş birliği alanlarını görüştü
Cevdet Yılmaz'dan İstanbul'daki sel felaketi sonrası başsağlığı
