Cevdet Yılmaz, Moğolistan ve Japonya'nın büyükelçilerini kabul etti
Cevdet Yılmaz, Moğolistan ve Japonya'nın büyükelçileriyle görüşerek iki ülke arasındaki ilişkileri ve iş birliklerini geliştirmek için önemli adımlar attıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Moğolistan'ın Ankara Büyükelçisi Gombosuren Munkhbayar ve Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Masami Tamura'yı kabul etti.

ÜLKELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER GÖRÜŞÜLDÜ
Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirdikleri görüşmelerde, iki ülke arasındaki ilişkilerin mevcut durumunu ve gelecekteki iş birliği imkanlarını kapsamlı bir şekilde ele aldıklarını belirtti. Özellikle Moğolistan ile tarihi ve kültürel bağların daha da derinleştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
JAPONYA İLE STRATEJİK ORTAKLIK GELİŞİYOR
Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura ile yapılan görüşmede ise Stratejik Ortaklığın ileri taşınması için atılacak adımlar üzerinde duruldu. Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakereleri, karşılıklı yatırımların artırılması ve enerji ile savunma sanayi iş birliği konuları detaylarıyla değerlendirildi. Ayrıca, bölgesel ve küresel gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Bakmadan Geçme
Japonya'nın büyükelçisi YÖK Başkanı Özvar'ı ziyaret etti
Japonya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Japonya’da on binlerce kişiden hükümete Filistin muhtırası: "İstifa edin!"
Japonya Başbakanı Takaichi, IAEA Başkanı Grossi ile önemli görüşme gerçekleştirdi
Tayvan Boğazı'nda Gerilim Tırmanıyor: Çin'den 'Özel Deniz Operasyonu'
ChatGPT Tartışması Ölümle Bitti
