CHP Genel Merkezi, Ahmet Baran Yazgan'ı araştırma için çağırdı
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'ın darp edilmesine dair görüntüler ve iddialar üzerine Genel Merkez'e çağrıldığını açıkladı.

(ANKARA) - CHP Sözcüsü Müslim Sarı, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ın darp edilmesine dair ortaya çıkan görüntüler ve iddialar hakkında açıklama yaptı.
Genel Merkez'e çağrı
Sarı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Edirne Milletvekilimiz Ahmet Baran Yazgan, konunun tüm yönleriyle araştırılması için CHP Genel Merkezi’ne çağrılmıştır” dedi. Ayrıca, bu durumun kamuoyuna saygı göstererek duyurulduğunu vurguladı.
Görüntüler ve iddialar
Sarı, bazı sosyal medya platformlarında yayımlanan görüntülerin ardından Yazgan’ın durumu hakkında daha fazla bilgi edinilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.
Bakmadan Geçme
Siyaset Kulisleri Hareketlendi: 9 Belediye Başkanı AKP'ye Geçiyor!
CHP'den terörsüz Türkiye mesajı: Çözüm CHP'siz olmaz
CHP milletvekili kampı grup toplantısıyla başladı
CHP, mesleki eğitimi Türkiye'nin geleceğinin merkezine alıyor
CHP'den çözüm süreci açıklaması
CHP TBMM Değerlendirme Toplantısı sonuçlandı
