CHP'li vekilin darbedilmesiyle ilgili 3 kişi gözaltında
Edirne'de CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'ın, bir apartman dairesinde cinsel taciz iddiasıyla darbedilmesi olayıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından taraflar karşılıklı şikayetlerde bulundu.

Edirne'de, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan'ı, bir apartman dairesinde cinsel taciz iddiasıyla darbeden üç şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Olay, gece saat 03.00 sularında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir konutta yaşandı.

Doğum günü kutlaması kavgaya dönüştü
Milletvekili Yazgan'ın, bir doğum günü kutlamasının ardından T.A.'nın evinde alkol aldığı ve burada T.A.'ya yönelik cinsel taciz iddiasıyla bir tartışmanın başladığı belirtildi. Bu tartışmanın kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştüğü ve N.D. isimli erkek ile B.Ş. ve T.A. isimli kadınların Yazgan'ı darp ettiği bildirildi. Darp anının şüphelilerden T.A. tarafından cep telefonuyla kaydedildiği de öğrenildi.

Karşılıklı şikayetler üzerine soruşturma
Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, N.D., B.Ş. ve T.A.'yı gözaltına aldı. Ahmet Baran Yazgan, şüpheliler hakkında "darp" ve cep telefonunun gasbedildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Diğer taraftan, gözaltına alınan şüpheliler de Yazgan hakkında "cinsel taciz", "tehdit" ve "hakaret" suçlamalarıyla şikayette bulundukları öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından üç şüpheli adliyeye sevk edildi.
Bakmadan Geçme
CHP, 5 belediye başkanını tedbirli disipline sevk etti
Fethiye belediye meclis üyesi R.B. partiden ihraç edildi
CHP Sözcüsü Sarı, AK Parti'ye geçen başkanları eleştirdi
Siyaset Kulisleri Hareketlendi: 9 Belediye Başkanı AKP'ye Geçiyor!
CHP'den terörsüz Türkiye mesajı: Çözüm CHP'siz olmaz
CHP milletvekili kampı grup toplantısıyla başladı
