CHP milletvekilleri tutuklu başkanları ziyaret etti
CHP milletvekilleri, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Beylikdüzü, İzmit ve Seyhan belediye başkanlarını ziyaret etti. Vekiller, seçilmiş başkanlar göreve dönene dek mücadelelerinin süreceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekilleri, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan belediye başkanlarını ziyaret ederek desteklerini iletti. Ziyarete katılan isimler arasında Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve eski Hatay Milletvekili Suzan Şahin bulunuyordu.

Tutuklu başkanlarla bir araya gelindi
Ziyaret edilen belediye başkanları arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin yer aldı. Milletvekili Müzeyyen Şevkin, ziyaretin ardından sosyal medya platformundan bir paylaşım yaparak, “Bugün Silivri Cezaevi’nde 3 değerli arkadaşımızı ziyaret ettik” şeklinde bir açıklama yaptı.

Mücadele vurgusu yapıldı
Şevkin, ziyaret ettiği başkanların moralinin yerinde olduğunu ve haksız yere tutuklu bulunduklarını düşündüğü isimlere yönelik mücadelenin devam edeceğini belirtti. Şevkin, “Seçilmiş belediye başkanlarımızı göreve dönecekleri ana kadar mücadelemiz sürecektir” ifadelerini kullandı. Bu ziyaret, CHP'nin tutuklu belediye başkanlarına yönelik sürdürdüğü desteğin bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.
Bakmadan Geçme
Üç belediye başkanı YENİ Parti'ye katıldı
CHP İstanbul il yönetimi belli oldu
CHP'den Libya mutabakatı açıklaması
Murat Kurum, belediye başkanlarıyla görüşme sürecini açıkladı
İsmail Saymaz Duyurdu: İstanbul’da Bir İlçe Belediyesi Daha Saf Değiştiriyor!
Kılıçdaroğlu’ndan YENİ Parti’ye '5,1 Milyon TL' İhtarı: 'Derhal Geri Verin
