CHP, 'mutlak butlan' kararına tepki gösterdi: Genel merkezde buluşma
CHP, kurultay davasında verilen 'mutlak butlan' kararına tepki göstermek için genel merkezde toplandı. Partililer, Kemal Kılıçdaroğlu'nun portresine zarar verdi.

CHP kurultay davasında verilen 'mutlak butlan' kararı sonrasında partililer, genel merkezde toplanarak durumu protesto etti.

PARTİLİLERDEN SERT TEPKİ
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı ile ilgili mahkemenin aldığı 'mutlak butlan' kararı, partinin sanal medya hesabından yapılan çağrı ile binlerce partiliyi genel merkezde bir araya getirdi. Toplanan kalabalık, sloganlar atarak karara karşı durduklarını ifade etti. Genel merkez önüne seçim otobüsünün getirilmesi de dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NUN PORTRESİNE SALDIRI
Protesto sırasında, partililer genel merkez binasında eski genel başkanların fotoğraflarının yer aldığı bölümden Kemal Kılıçdaroğlu'nun portresini indirdi. Bazı partililerin bu portreye zarar vermesi, olayın daha da gerginleşmesine neden oldu. Bu durum, partinin içindeki huzursuzluğun bir yansıması olarak yorumlandı.

Bakmadan Geçme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Siyasi Ahlak Kanunu çağrısı
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, CHP'den istifa etti
Son anketten Yeni Parti'ye müjde CHP'ye soğuk duş! Cumhur İttifakı yüzde 40'ın altında kaldı
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü, Çiğli'nin AK Parti'ye geçişini değerlendirdi
CHP heyeti Mersin'de gözaltındaki başkanlarla bir araya geldi
CHP, Erdoğan için TBMM'de ayağa kalkmayacak
