Siyaset

Çocuklar için dijital güvenlik zirvesi: Bakan Göktaş ve Siber Güvenlik Başkanı Önal bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş ile Siber Güvenlik Başkanı Önal, çocukların dijital risklerden korunması için iş birliği imkanlarını görüştü.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Çocuklar için dijital güvenlik zirvesi: Bakan Göktaş ve Siber Güvenlik Başkanı Önal bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanlığı Siber Güvenlik Başkanı Ümit Önal ile bakanlıkta önemli bir görüşme gerçekleştirdi. İki isim, çocukların ve gençlerin dijital dünyadaki güvenliğini artırmak için ortak çalışmaların temelini attı.

DİJİTAL RİSKLERE KARŞI ORTAK KALKAN

Bakan Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, görüşmede çocukları ve gençleri dijital risklerden korumaya yönelik mevcut çalışmaları ve iş birliği imkanlarını ele aldıklarını belirtti. Bu kapsamda, daha güvenli bir dijital ortam inşa etmek için somut adımlar planlandı.

BİLİNÇLİ BİR DİJİTAL DÜNYA HEDEFİ

Göktaş, "Evlatlarımız için daha güvenli, kontrollü ve bilinçli bir dijital dünyayı hep birlikte inşa edeceğiz" diyerek, sürecin toplumsal bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Görüşme, aile politikaları ile siber güvenlik stratejilerinin kesiştiği noktada yeni bir iş birliği döneminin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

Bu Yazıyı Paylaş