Çöp yanında kesiklerle ölü iki yavru kedi bulundu
Sakarya Akyazı'da çöp konteyneri yanında, vücutlarında kesici aletle yapılmış yaralar bulunan iki yavru kedi ölü bulundu. Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği suç duyurusunda bulundu, polis kamera kayıtlarını inceliyor.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, vücutlarında kesici aletle yapıldığı düşünülen kesikler bulunan iki yavru kedi, çöp konteynerinin yanında ölü halde bulundu. Olay, akşam saatlerinde Ömercikler Mahallesi'nde yaşandı.

İlk incelemede bıçak yaraları tespit edildi
Kedilerden birinin başında, diğerinin ise patilerinde belirgin kesikler olduğu gözlemlendi. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. İlçe Tarım Müdürlüğü'nden gelen veteriner hekim tarafından yapılan ön incelemede, kedilerin kesici bir aletle açılmış yaralar nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Suç duyurusunda bulunuldu, kamera kayıtları inceleniyor
Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Betül Sakalısarı, bu vahim olayla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve adli sürecin başladığını belirtti. Polis ekiplerinin, olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek failleri bulmaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Bakmadan Geçme
Ege Üniversitesi'nde köpeklerin toplanması tepki çekti
Akyazı'da greyder ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hayvan hakları savunucularından yeni yasa talebi
Ankara'da Kan Donduran İddia: Keçiören'de Kedilere İşkence ve Ölümler Mahallede Ayaklanma Yarattı!
Hayvanları koruma derneği başkanı Gülay Akgün Mutlu'nun cinayetinde kardeşi aranıyor
Sakarya'da 11 Aylık Bebek Çöp Konteynerinin Yanında Bulundu!
