Gündem

COP31, Antalya'da 9-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek

COP31, Antalya'da 9-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bakan Kurum, zirve için hazırlıkların tamamlandığını ve 100 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini açıkladı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
COP31, Antalya'da 9-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek

ANTALYA, - 9-20 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan COP31 için Belek turizm bölgesinde 4 ana arter ve 12 otel bağlantı yolunda toplam 37 bin 786 metrelik yol yapım ve iyileştirme çalışmaları tamamlandı.

COP31, Antalya\

Yollar hizmete açıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, açılışta yaptığı konuşmada, 100 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini belirterek, “Dünya Antalya'da buluşacak, dünya Antalya'da kucaklaşacak” dedi. Bakan Kurum, Antalya'nın çok önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacağını vurgulayarak, devlet ve hükümet başkanları, bilim insanları ve iş dünyası temsilcilerinin burada toplanacağını ifade etti.

COP31, Antalya\

Antalya'nın kazanımları

Bakan Kurum, COP31'in Antalya için büyük bir fırsat olacağını belirterek, “Şehrimizin turizmine, ticaretine ve uluslararası tanınırlığına önemli katkılar sağlayacak” dedi. Antalya'nın güzelliklerinin ve misafirperverliğinin burada tanıtılacağını söyleyen Kurum, bu süreçte sadece insanlığın değil, Antalya'nın da kazanacağını dile getirdi.

COP31, Antalya\COP31, Antalya\COP31, Antalya\COP31, Antalya\

Bu Yazıyı Paylaş