Çorlu'da anız yangını tehlike saçtı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde çıkan anız yangını, rüzgarın etkisiyle yakındaki bir kablo fabrikasına doğru ilerledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saat süren müdahalesiyle yangın, fabrikaya sıçramadan söndürüldü.

YAN GIN KABLO FABRİKASINA YAKLAŞTI
Alevler, yakındaki bir kablo üretim fabrikasına doğru ilerledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri ve su tankerleri, yangına anında müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın, fabrikanın bahçe duvarına kadar ulaşmasına rağmen, tesislere sıçramadan kontrol altına alındı.

1,5 SAATLİK SAVAŞ
Yaklaşık 1,5 saat süren itfaiye çalışmalarıyla yangın söndürülürken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Olayın herhangi bir can kaybına veya yaralanmaya yol açmaması ise sevindirici bir gelişme olarak kayıtlara geçti. (DHA)







Bakmadan Geçme
Çorlu'da motosiklet kazasında 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Kadirli'de anız yangınında bir tilki hayatını kaybetti
Bursa'da anız yangını kontrol altına alındı
Çorum'da 500 dönüm anız yandı
Tarlada başlayan yangın ormana sıçramadan söndürüldü
Diyarbakır'da anız yangını kontrolden çıktı: Hafriyat alanı alevlere teslim oldu, 400 dönüm kül oldu
