Çorlu'da şok operasyon: Çöp poşetlerinden milyonluk uyuşturucu çıktı, 2 kişi tutuklandı
Çorlu'da polis, çöp poşetlerine gizlenmiş piyasa değeri 3 milyon lira olan uyuşturucu ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda, çöp poşetleri içine gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.

UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süreli takip ve çalışmalar sonucunda Çorlu'da iki şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takip altına alınan şahısların Zafer Mahallesi'nde bulunan adreslerine eş zamanlı bir operasyon düzenlendi.

MİLYONLUK UYUŞTURUCU GÖZALTINA ALINDI
Operasyon kapsamında yapılan ev aramasında, çöp poşetleri içerisinde toplamda 26 bin 730 adet sentetik hap ve 253 gram esrar maddesi bulundu. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 3 milyon lira olduğu belirtildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, olayla ilgili olarak 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bakmadan Geçme
Çorlu'da motosiklet kazasında 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 1 ton 772 kilo hammadde ele geçirildi
Nevşehir merkezli uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı
YENİ Parti Konya İl Başkanı, uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alındı
İstanbul'da 34 saatte 6 operasyon: Yarım ton uyuşturucu ele geçirildi
