Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü AK Parti Gençlik Kolları kutladı: Gazze'ye iftar sürprizi
AK Parti İstanbul Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 72. yaş gününü Atatürk Havalimanı'nda kutladı. Erdoğan'a Gazze'deki 1000 kişilik iftarın sertifikası hediye edildi ve gençlerle sohbet etti.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 72'nci yaş gününü özel bir etkinlikle kutladı. Kutlama, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde gerçekleşti.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI VE ANLAMLI HEDİYE
AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Yüce ve teşkilat üyeleri, Ankara'daki bir programın ardından İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Heyet, Erdoğan'ın doğum gününü kutlarken, ona annesi ve babası adına Gazze'de verilen 1000 kişilik iftarın sertifikasını hediye etti. Bu anlamlı jest, kutlamaya insani bir boyut kattı.

GENÇLERLE SOHBET VE HATIRA FOTOĞRAFI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğum günü kutlaması sırasında kendisine sevgi gösterisinde bulunan ve tezahürat yapan gençlerle bir süre sohbet etti. Erdoğan, gençlerle samimi bir diyalog kurarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu buluşma, gençlerin Cumhurbaşkanına olan ilgisini ve Cumhurbaşkanının gençlerle kurduğu bağı gözler önüne serdi.
Bakmadan Geçme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu için ABD'ye gitti
Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye Mesajı: “Kritik Bir Eşik Daha Aşıldı”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nın 4. pistini hizmete sundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Menderes ve arkadaşlarını andı
Bülent Arınç: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yolumuz birdir
Düğün öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladılar
