Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör defterleri kapandıkça umutlar artacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yaptığı konuşmada, terör defterlerinin kapanmasıyla umutların artacağını belirtti ve Girne'deki feribot kazasına ilişkin adımlar atılacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Programı'nda yaptığı konuşmada, “Terörsüz Türkiye” sürecinde önemli ilerlemeler kaydedildiğini ifade etti.
Umudun yeşereceği bir dönem başlıyor
Erdoğan, Suriye örneğini vererek, “Geçtiğimiz günlerde Suriye'de olduğu gibi terör defterleri kapandıkça umutlar büyüyecek. Coğrafyamızda farklı bir rüzgar esmeye başlayacak” dedi. Ayrıca, Girne açıklarında yaşanan feribot kazası hakkında da bilgi vererek, sorumluların hesap vermesi için gerekli adımların atılacağını söyledi.
Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz
Cumhurbaşkanı, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine sabır ve kurtulanlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 30 Ağustos’un önemine değinen Erdoğan, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki zaferlerine vurgu yaparak, “Biz tarihiyle büyük, zaferleriyle büyük bir milletiz” şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme
TBMM Başkanı Kurtulmuş, terörsüz Türkiye sürecini değerlendirdi
Kurtulmuş: TBMM, zor meseleleri çözüme kavuşturur
Cevdet Yılmaz, terörü gündemden çıkarmak istediklerini açıkladı
Kurtulmuş: Terör, Türkiye'nin gündeminden çıkacak
Bakan Göktaş, terörsüz Türkiye hedefini vurguladı
Efkan Ala: Terörsüz Türkiye sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz
